Wednesday, 11 July 2012

GA Cekodok Manis Center

Assalamualaikum

Iman xboleh nak citer panjang2 nh. Kawan2 iman yang nk tahu ngpe meh KLIK SINI

Iman start dulu yer kawan2, spe2 nak join sila tau sambil2 2 boleh kenal tuan rumah




Iman mula dulu yer kawan2..nak jawab soalan CM

a)Kenapa saya berbangga menjadi rakyat Malaysia.

Jawapan iman : iman bangga jadi rakyat malaysia sebab iman boleh kenal watak uniknya rakyat ni.

Ada yang ok, xok tapi 2 semua depend pada pandangan seseorang la. Tapi iman sedih cz negara malaysia 

tak macam yang iman bayangkan. Banyaknya isu politik yang xkesudahan, kekejaman, penjenayah,

kehormatan dll. Iman rasa ramai boleh judge sendiri right? Tapi paling xboleh kick out, iman suke 

variety food in malaysia. Dah macam best of world tau..paling iman xboleh kongsi makanan RAJA BUAH.

Apa lagi kalau bukan durian hehe..mesti ramai yang xsuke kan.Iman xkisah pon  

dan paling penting tempat nak melancong tu. Walau 

iman bukan kaki jalan jauh tapi iman suke jalan dekat2 tau. Iman suke g tempat happy2 yang ada air

contoh macam Lumut, Teluk Batik, Teluk Senangin, Pulau Pangkor, Hot Spring dan 

sewaktu dengannya. Dan paling penting iman bangga jadi rakyat malaysia cz lau xd segmen ni iman xjumpe

kawan2 yang sporting macam korang semua yang cantik2 nh. Ada ag sebab ngpe iman bangga

sebab iman ada sebuah keluarga yang sayang iman hehehe...


p/s : CM iman nak attach pic boleh? CM xbagi iman nak attach gak

Sory korang tepkse jdik model aku hehe..





b)Senaraikan 2 tempat menarik/best yang anda pernah melancong

Senaraikan je kan? Tapi bukan la melancong mana pon suke je

1) Tempat adventure---> GUA TEMPURUNG

abg GoGGle



2) Tempat santai---> CAMERON HIGLANDS


abg GoGGle




Alhamdulillah iman rasa iman dh cukup syarat dengan Segmen CM maka iman akan menutup tirai

disini. Ada 1 rahsia iman nak bagitau kawan2 kt luar sana, iman suke nama blog sis ni

sebab unik----> CEKODOK MANIS




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©