Friday, 20 July 2012

Segmen : Nostalgia Ramadhan

Assalamualaikum

hai akk2 yang cantik, abg2 yg encem iman harap smua chard

Alhamdulillah malam tadi dh dpt announcement yang pose sabtu ni.

Alhamdulliah sujud syukur bila dapat `dating` sebulan dengan ramadhan

satu lagi syaitan akan kena ikat malam nh hahaha...padan muke

Aip!! iman nh nak join 1 segmen tau byUmmu Ainries

paling iman suke gift yg ummu nk kasi

dah le iman ngah kumpul dui nak beli Al-Quran digital 2

INSYALLAH iman jika ada rezeki ada la 2

dengan lafaz bismillah iman join segmen nostalgia ramadhan by Ummu Ainries



Benda yang xley lupe zaman 90an iman budak2 ag la

Dok dalam bilik mandi lama2. Tett...iman xminum ok cuma merasa je air 2

Pe ag bila mak tau pot..pet..pot..pet la

Iman pon wat la muke slumber hahaha....

Naik zaman 2000 an

Iman byk pose kt asrama start dari asrama iman berazam nak abehkan

30juz n memahami tafsirnya

smpai dok kt Poli pon xabeh2 ag cz dok maen bace je tafsir langsung xtahu mendenyer

Iman ingat ag time kecik2 abg2 n adik iman dok ajak mak maen meriam mlm2

sporting mak ciap ajar cmne nak maen 2 tapi 2 smua kenangan T_T

Kenangan paling bez gak iman dapat Iftar dengan kengkawan kat

Restoran Nasi Arab Seksyen 7

Kebetulan iman ada kupon less domino so beli la sbgai side oder

then reramai g terawih kt masjid shah alam


Lupe iman nak selitkan ag iman pling ingat time skol menengah ktorg tadarus rmai2

Bez sgt2 target sebulan abeh then ktorg tadarus atas pentas depan bebudak lain



Ada kisah sedih dari iman

Ini yang iman xley lupe sampai bila2

Tanggal 12 Ramadhan dan 14 Ramadhan 1432 kenangan pahit bagi

family iman sekeluarga.

Iman n family akk otw balik shah alam cz 12 ramadhan 1 akk iman xcdient

tepkse ponteng kelas smpai nme iman `naek` dlm attendce

14 rmdhan otw balik shah alam kami pula ditimpa musibah

kami naik pesona n mgsa dalam kete wira aeoroback meninggal dunia

family akk alhamdulillah ok cuma iman terkoyak bibir

dlm sakit mcm 2 doc ciap buat lwk xnk jahit takut

dah xlaku..tettttttttttttt..

iman tepkse blik s.alam cz ai isnin 2 ada test tok penyiasatan tapak tepkse suh

abg yg dok cheras pick up iman kt tanjong karang. Laz2 test cancel T_T

dah le iman g kelas dgn mulut berdarah n bdn sakit2 laz2 cancel

time 2 iman kol ayah terus nangis2 cz xtahan sakit dgn ujian allah 

by d way family iman suh sabar n tabah

NEVER 4GET




Dan yang paling indah dalam hidup iman, nenek iman

dapat bertemu lagi dengan ramadhan



semoge ALLAH memberikan kami sebuah ketabahan dan kesabaran serta segulung keimanan supaya

kami dapat mentarbiahkan diri kepadaMU serta menjadi 

sebuah KELUARGA SAKINAH

Ah Lan Wa Sah Lan Ya Ramadhan Al Mubark dari iman serta keluarga

Habis sudah citer walau xmenepati ciri2 yang Ummu Ainries mnx.

Sorry Ummu ^_^

iman dah byg dapat Al-Quran digital 2 jeng..jeng

Sape nak join KLIK SINI












10 comments

20 July 2012 at 13:50

Syukran join ye Iman..seronok kan bila dikenag semula....
salam ukhwah fillah..

20 July 2012 at 15:09

Salam Ramadhan kareeemmmm insyaAllah :)

20 July 2012 at 16:25

Insyaallah. Good luck.
Selamat berpuasa ya

22 July 2012 at 16:11

alhamdulillah semue selamat..

semuge ade rezeki iman ;)

24 July 2012 at 21:40

jom baca nostalgia kengkawan yang lain, sementara menanti keputusan pemenang di link
http://ummuainries.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-nostalgia.html

25 July 2012 at 00:36

Salam Ramadhan.. terjah entry awak.. follow sini jugak.. hehe http://kisahemasputih90.blogspot.com/2012/07/segmen-nostalgia-ramadhan.html

25 July 2012 at 00:39

Assalamualaikum wbth..

dari segmen yg sama...

salam kenal dari TiranaAduka


http://aku-saya-alam.blogspot.com/2012/03/segmen-nostalgia-ramadhan.html

26 July 2012 at 14:02

Assalamualikum wbth....

Kunjungan balas...Thanks sudi singgah...

By the way.......
E-mail saya ini......

tiranaaduka@gmail.com

ada sesuatu nak bagitahu.....

Thanks

27 July 2012 at 12:19

salam Iman
sad story, digabungkan dgn background music mmeruntun jiwa membacanya.
good luck iman.

28 July 2012 at 12:47

salam iman...tolong beri nama peuh dan alamat lengkap di inboxkan ke page akak ye... seorang hamba Allah ingin memberikan hadiah yang dimenanginya untuk Iman...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©