Thursday, 14 November 2013

Keputusan UPSR | Melalui Online

Assalamualaikum

Hari ni tanggal 14 Nov 2013 bersamaan 10 Muharram, hari Assyura disamping itu result UPSR yang keluar hari ini. BK baru je hantar anak buah ke sekolah untuk ambil keputusan UPSR. Itupun rushing ambil anak buah dekat Klang. BK tak tahu pula yang UPSR boleh semak online. Itu pun terbaca dekat blog Mawardi Yunus, kalau tak baca berzaman BK nak tahu. Untunglah bebudak zaman loni, semua check online. Zaman BK dan kebawah masih lagi kena pergi sekolah ambil slip keputusan dengan berbaris panajngnya, naik pentas. Zaman sekarang sama juga, cuma up sikit guna online. Ini option untuk ibu bapa yang tak dapat hadir bersama ke sekolah untuk ambil keptusan UPSR. Jom check guna online.


Semakan online upsr 2013



Semakan melalui SMS

Goodluck akk ! Bbik tunggu dekat rumah je ni.


Pesanan BK untuk ibu bapa, apa pun keputusan anak kita terima sahaja dan paling penting beri kata-kata semangat. Anak kita dah buat yang terbaik ! 




8 comments

14 November 2013 at 12:33

gudluck soa2 yg amik kptsn..hehe

14 November 2013 at 14:24

setelah berusaha,,,doa dan tawakkal..setelah mendapat keputusan...redha...

14 November 2013 at 14:33

best giler sekarang ni dah boleh semak online...

14 November 2013 at 15:02

wah dah bleh check on9..

14 November 2013 at 15:30

Salam ziarah. :)

14 November 2013 at 16:53

selamat petang..saje jenguk2 ;)

14 November 2013 at 17:16

kwn2 lia sume pakat sms.. lia x,, sbb xbrani nk tgk result. last2 tunggu smpai cikgu umum jer la

14 November 2013 at 19:44

sekolah anak buah saya wat majlis utk sampaikan result ni . balik umah bawa hadiah macam - macam ...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©