Wednesday, 13 November 2013

Johor mingguan cuti jumaat sabtu

Assalamualaikum


Betul tak ni? Kalau betul alhamdulillah... Mana tahu lepas ni negeri lain terbuka hati nak buat macam ni pula. Terbayang-bayang kat negara Arab, bila masuk je waktu semua mall, kedai akan tutup dan solat berjemaah dekat mall gak. Tahniah Johor !

10 comments

13 November 2013 at 14:45

rasanya belum pasti lagi tentang nie

13 November 2013 at 14:45

rasanya belum pasti lagi tentang nie

13 November 2013 at 15:34

Salam daripada Zalora Malaysia,
Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.
Pihak Zalora Malaysia begitu berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama pihak anda. Sila email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my

13 November 2013 at 15:36

rasanya ramai yg tak setuju pasal ni.sbb nye kite kne tgk pada yg dah berkeluarga.dan PJJ..si suami kt kl,si isteri kt jb..mereka hanya weekend je yg dapat berjumpa.tp kalau da bertukar macam mane tuh?mmg bgus dari segi agama sbb jumaat adalah penghulu segala hari.tp kne pikirkan dari sudut lain jugak.byk juga dapat tentangan tp kalau da itu final result terima je dengan redha ;)

13 November 2013 at 16:51

wah, bgusla cmtu.. muliakan hr jumaat.. lps ni, org llki pun xde alasan lg xg jumaat..

13 November 2013 at 22:54

Tahniah orang-orang Johor kalau betul berita ni...

14 November 2013 at 01:00

itulah yg sebaik - baiknya . pas ni bila nak balik kg kena rancang betul2 .

14 November 2013 at 10:06

setujunyer begitu...:d

14 November 2013 at 11:25

masa akak di perlis tak salah masa sekolah rendah kami masih bercuti jumaat sabtu, tak ingat pulak bila masa yang bertukar sabtu ahad... memang sepatutnya dari dulu lagi jangan ditukar...

17 November 2013 at 21:38

kalau betul..setuju sangat..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©