Friday, 16 August 2013

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2

Kembali menemui uols setelah sekian lama... Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2... ^_^...

Seperti maklum, segmen ini dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly serta rakan2 lain untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang buat kita semua untuk berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww... he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 15/8/2013, jam 1.00 petang SEHINGGA 22/8/2013, jam 1.00 petang... Aci tak? *_^ ... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join... Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers, he he he...stalkers pun boleh, x ada masalah...masa serta peluang untuk anda menonjolkan diri...ekekekeke...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...


4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1.   10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2.   Pemenang akan diumumkan pada 25/8/2013.
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 25/8/2013 sehingga 25/9/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!

29 comments

16 August 2013 at 21:45

dr segmen sama ^^ done follow kamu^^ nanti selalu2 la jenguk blog cik anis ek hehe

16 August 2013 at 22:51

Good luck Iman. Tiey pum join jugak, so datang nak ziarah Iman. Sihat ke?
Salam Aidilfitri Iman :D


http://tieysmilez.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

16 August 2013 at 22:52

thanks sebab sudi support dan join...nanti jangan lupa semak senarai peserta di sini yer... jangan lupa juga jika berkesempatan follow dan bloghopping ke blog peserta lain... *_^

http://www.bubblynotes.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

16 August 2013 at 23:22

Terbang melayang dari blog & mendarat di sini ('',) Salam Ziarah, & jemput ke blog ya : Blogger Sekalian, Tolong Zam Sound Budak Blogger Baru Ni Boleh Tak?

17 August 2013 at 03:03

selamat bersegmen!^^

17 August 2013 at 08:32

Dari segmen yang sama juga...
selamat har rayeeeee
:):);)

17 August 2013 at 09:11

Bw+follow here ^^

Datang dari segmen yg sama, jemput singgah ke blog saya pada bila2 mase :)

http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Good luck :D

17 August 2013 at 10:29

TB join segmen yg sama..jom singgah blog TB http://ceritasitelingabulat.blogspot.com
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN ;)

17 August 2013 at 13:08

Salam perkenalan & selamat bersegmen.
http://nureenz.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
http://el-shoppe.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

17 August 2013 at 21:52

Good luck iman..

18 August 2013 at 03:01

hai..hai..Diyanahani disini!!.. Melawat dari segmen yang sama...Jemput ke blog hani yer...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

19 August 2013 at 05:36

bloghopping sini dari segmen yg sama...

http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/follow-bloghopping-bubblynotescom-2.html

19 August 2013 at 08:15

gud luck ;)done follow

19 August 2013 at 10:54

Assalam, kenit datang menyinggah dari segmen yg sama :) Selamat bersegmen ;).

http://rusukiri.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

19 August 2013 at 13:21

Salam, selamat hari raya :)

Singgah dari segmen yang sama, jemput follow and singgah blog saya ye :)

http://linazainal.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

19 August 2013 at 14:43

gd luck ye

19 August 2013 at 14:59

hi...salam perkenalan...blog walking dari segmen yg sama....follow u too

19 August 2013 at 15:44

dr segmen yg sm.. dah folo sini..sudi2 la BW dan folo fiza juger..
http://ourmemoria.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

19 August 2013 at 18:36

Hai. selamat petang. singgah dari segmen yang sama. :D

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

20 August 2013 at 16:49

gud luck!
nak join jgk tp sy belum publish entri lg sbb ad error html ..
kalau publish bersepah jdi nye blog. blum fix.
tgkla mlm ni publish .



http://melangkaugarisan.blogspot.com/

21 August 2013 at 12:10

Dari segmen Bubblynotes.com
http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
selamat bersegmen n happy bloghopping ye..jemput singgah sini..

21 August 2013 at 12:33

singgah dari segmen yg sma.. salam kenal, jemput singgah ke blog saya @_@

21 August 2013 at 12:53

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ni ERAZ datang singgah daripada Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2..

Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

21 August 2013 at 21:34

hai salam singgah ;) saya dr segmen yg sama.. :D
slamat bersegmen ;)

http://wantsania.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html done follow :D

22 August 2013 at 11:20

datang dari segmen yang sama :)

http://ramaramapendek.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

23 August 2013 at 00:01

Salam perkenalan & selamat bersegmen..
http://jiesusanos.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

23 August 2013 at 11:57

Singgah dari segmen yang sama, done follow sini..jemput follow and singgah blog i jugak yer.. =D
http://farahwahyda.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

23 August 2013 at 18:18

dtg drp segmen yg sama ... done follow (1343)

http://harumankasehvee.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

24 August 2013 at 21:23

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

datang berkunjung dari segmen yang sama.. :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©