Tuesday, 6 August 2013

Bila kena bekerja hari ni

Assalamualaikum

Bila dah masuk 28 ramadhan ini, mood pon suam-suam kuku je. Tuesday blues je la..(layan). Nak tak nak koje jugak la kan? Orang lain dah happy bagai, BK yang senyap-senyap duduk sini 'bermain' dengan komputer, kertas, manusia... arghhhh ngantuk nya. Cuti pulak dapat berapa kerat je la. Boleh la setakat nak perabih kan ketupat, lemang, rendang, kerepek tu cukupla seminggu. Esok BK drive sendiri walau konvoi balik dengan akk. Seram sejuk jugak la nk drive time ramai-ramai kenderaan ni. Ragam bila kena kerja hari ni asyik nak marah-marah, bila ada orang tanya buat-buat pekak, bila orang mintak sign kita apa lagi letak nama Ultraman siap ada ic lagi. Ragam bila kena kerja hari ni lagi, parking sesuke hati je la. Adoi tak tahu la ikhlas ke tak kerja hari ni. Si Justin Timberlake- Mirror memecahkan kesunyian yang sedia maklum dah sunyi pon. Paling 'best', BK kena membanting tulang sampai malam. Memang best thumbs up ! Abg BK lagi best malam esok baru balik sebab dia baru transfer kerja baru. Jadik, baru-baru kena la ikut rules sikit bila dah agak otai baru boleh wat hal sikit hehehe...

Kawan-kawan ada ke yang kena kerja hari ni?

10 comments

6 August 2013 at 11:59

Assalammualikum...JCB,

mselim3 pun nak ucap selamat hari raya maaf zahir dan batin...

mselim3

pls: Dah otai baru boleh buat hal,,,heheh ketawa mselim3 membacanya...

6 August 2013 at 12:37

keja jugak..tp incik boss kasi blk pukul 2pm! :)

6 August 2013 at 13:08

iman, kakak pun kerja hari ni sayang...hu hu hu...

6 August 2013 at 13:42

akak pun kerja lagi la iman..

6 August 2013 at 13:45

akak pun kene keje lagi..cuti kena cut dengan boss...kalau boleh nak cuti smpi khamis depan...
by the way selamat hari raya ye

6 August 2013 at 13:51

selalunya malas keja.. ambik ja mc sambung terus raya.. hehe

hana cuti 2 minggu.. hehe
selamat hari raya :)

6 August 2013 at 14:13

Semoga selamat sampai ke destinanya.. pandu dengan berhati2x, ingat orang yang tersayang..

6 August 2013 at 15:58

hahhaa..tau xpe..dah malas nak keje ni

6 August 2013 at 18:03

Yilek..
shark pn keje lg sampi rabu..
yg pnting raya cuti.
hehe

16 August 2013 at 10:02

hehe..bila lagi nak kerja time2 orang balik kg kan hehe..jangan marah nnti kena jual hik..hik..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©