Tuesday, 6 August 2013

Kan baguss andai macam ni selalu

Assalamualaikum

Ha tula bila semua orang balik kampung, BK plak yang kena kerja hari ini membanting tulang empat kerat memang terbaik dari ladang. Memang la ramai yang keje hari ni, tapi tak ramai kot yang kena kerja sama dengan BK sampai malam ni. Mata panda la esok nak drive. Silap time, tertido gak la time drive. Nak pekena kopi ke, 100plus ke, revive isotonik ke tak ada makna la. Esok puasa lagi, kalau tak pose... gulp ! gulp ! gulp!...erkkkkkk! Alhamdulillah.. Tapi bukan nak citer esok, ini nak citer fresh dari area umah BK. Kan bagus kalau lepas ni macam ni selalu. Tak ada la berebut parking. Umah depan, tu kena parking berlangkah-langkah. Nak tercabut sendi berjalan. Kalau garaj penuh, parking plak nun kat hujung dunia. Tapi bahagia bila...












10 comments

6 August 2013 at 21:13

hehe ramai org dah balik kampung ke?

7 August 2013 at 00:42

Famili kak intan beraya kt umh gak ke?

7 August 2013 at 01:55

ramai dah balik kampung
selamat hari raya!

7 August 2013 at 11:26

salam..
org ramai da balik kg ye..
samela.yaya pun xde cuti..amik minggu depan..hehehe ;p

7 August 2013 at 11:33

Allah bagi hadiah kemudahan untuk orang yang masih bekerja tatkala orang lain balik kampung sudah..salam lebaran ye iman..maaf zahir batin..

7 August 2013 at 19:27

Selamat Hari Raya Aidilfitri Buat Semua Rakan-Rakan Blogger ..
Blogwalking Malam Raya...hehehehe.

Dari Hanif Idrus Blog and Family.
Thanks be my friend

9 August 2013 at 20:18

nikmati lah hari hari lengang begini...bukan selalu, huhuhu

15 August 2013 at 09:13

hihihi...buka sll lenggang kan

selamat hari raya..

15 August 2013 at 10:58

paking nie ana yg punya....ha3

16 August 2013 at 10:01

wahhh..time camni la best. orang kurang..kereta tak sesak

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©