Thursday, 22 August 2013

Kerana Si Candy Crush

Assalamualaikum

Bankrup macam ni kalau hari-hari Candy Crush asyik bertambah-tambah stage. Lagi-lagi suruh si tukang player mainkan. BK ni main tak ada la pandai tapi bengang kot kalau asyik main tak naik-naik stage nya. Bayagkan kalau start dari stage 36 sekarang ditolong oleh pakar Candy dah naik stage 38 tapi dengan upah la. Nak tak nak ketatkan muka sambil ketap gigi la. Punya lah dia ugut BK. Berani betulkan ugut-ugut BK ni. Sekarang ni boleh la nak belagak sebab stage dah naik. Boleh la siapa-siapa yang nak request live ke, massage ke mintak je kat BK. Walau BK jarang main, tapi kalau ada siapa-siapa request meme BK tak kedekut nak bagi tau. Lagipun game Candy Crush fonomena yang tengah meletop-letop. BK tak ada la gian sangat nak main tapi biasa la melaghakan waktu je. Tapi menyakitkan hati gak la, ayat si Candy... Delicious, Sweety, perghhh.. nak lempang gak si Candy ni. Time kita kalah langsung tak ada sebut sweet3 tu. Balik ke cerita kawan BK a.k.a si tukang player tu, demand nak lebih-lebih. Memang gaji BK bulan ni khas untuk dia je la. Terima kasih ye kawan ! Amekawa..! Hitam putih lagi tu punya takut ditipu. Bijak engko kan kawan hehehe..pape pon aku suke.



p/s: ada tak yag rare macam BK ni? Siap hitam putih lagi.


13 comments

22 August 2013 at 19:01

Akk pun dah start main candy crush ni..mula mula x best tp lama lama dah ketagih ni...:-)

22 August 2013 at 20:05

..dh stop main..bhnti kat level +-170 kot.. :P

22 August 2013 at 20:09

Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
Kalau ada masa jemput siggah blog saya dan tengok giveaway menarik yang dipaparkan :D http://twinkleeestar.blogspot.com/
Btw, let's join this awesome giveaway !


Jom rebut peluang menangi duit raya RM 50 !
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/menangi-rm-25000.html


Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


Banyak hadiah menarik yang ditawarkan ! Gempak-gempak belakaa :D
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html


Hadiah teddy bear gergasi sebagai tawaran ! Jom join sekarang :D
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


Nak dress dari Softly Shop secara percuma ? Jom join giveaway ini ! :D
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html

22 August 2013 at 20:31

acandy crush nie aku tak main pun, layan minion crush je..

22 August 2013 at 20:50

Wah best lah ada member main sekali hehe

22 August 2013 at 22:46

acik main kejap je , lepas tu malas nak main

23 August 2013 at 00:01

hamboi sampai macam tu sekali ye BK..
dulu ada gak main tapi tak minat sangat..abang n kakak yaya suka la main..lagi2 abg, memang obses betul la dia tu..

23 August 2013 at 01:46

sama! dah level 65 tapi tak naik naik level. tension hahaha

23 August 2013 at 10:18

Salam singgah sini...
Wah buakan main lg demand kwn tuh ye...huhuhu

23 August 2013 at 20:54

dah jadi fenomena CC la iman..kat office akak..dari depan sampai belakang semua dok khusyuk ngadap smart phone..pc..ketak..ketak..gelak..ketak..ketuk..gelak CC punya pukau..sanggup tak makan..

24 August 2013 at 17:56

tak pernah lagi main game nie..

27 August 2013 at 01:17

tak pernah main pun candy crush walaupun ramai yg cakap pasal mende tu.. hihi^^

4 September 2013 at 10:11

kite dulu, mule2 je excited nak main. lama2 dah malas. hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©