Saturday, 17 August 2013

Proton Preve Hatchback, pelancaran pada 17 August 2013

Assalamualaikum

Hupdate laju-laju pasal Proton Suprima S yang menjadikan nama rasmi bagi Proton Preve Hatcback. Dengan design yang elegan memikat para pembeli. Kenapa dinamakan dengan Suprima S? Menjadi satu kontroversi ( Lantak dyorang la nak letak S ke, J ke, M ke). Malam tadi BK dengan kengkawan dah belek-belek serta bincangkan pasal keluaran terbaru Proton ini. Menjadi isu hangit la sehingga bos masuk campur. Harga yang dianggarkan dalam RM75K ke atas untuk varian premium. Bagi spesifikasi serta warna masih lagi belum diketahui. Setakat ni yang BK tahu colour biru je la.Pelancaran akan dilakukan pada 17 August 2013, Sabtu ( hari ni).  So siapa-siapa yang berkenaan boleh 'merisik' di Proton Edar yang berhampiran. Nak test drive pon boleh untuk menguji keselesaan serta kenikmatan Proton Suprima S.

Model latest proton yang memikat

Pandangan BK

Setiap orang ada hak untuk memilih kan serta melontarkan pandangan. So pandangan BK tentang Proton Suprima S mungkin lagi besar bajet serta maintanence kan? Yang berkemampunan boleh la kot kan? Bagi BK disebabkan gaji tak ada lah besar, tak berkemampuan so golongan macam BK kena amik kereta yang mampu milik serta jimat. Kalau setakat nak berjalan sekali sekala tu pakai kereta yang luas la. Pendek kata ikut pada kemampuan.

Nak tengok design Proton Suprima S tak? Jom KLIK SINI

6 comments

17 August 2013 at 14:10

cantik jugak desinnya...

18 August 2013 at 19:23

Mcm suv designnya.. Tapi cukuplh 2 kete yg de..x lrt dh nk maintain..

19 August 2013 at 14:42

oklah not bad

20 August 2013 at 17:57

ya betul tu

21 August 2013 at 22:51

biasa kereta besar harga besar mentenan mmg lagi besar. hihii

pandai2 lah ukur kat badan sendiri. kalau mampu beli, kalau tak mampu, simpan gambar kereta pon bolehlah. hihii

22 August 2013 at 12:19

Design mmg cantik...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©