Monday, 12 November 2012

TQ murah hati (^_^)

Assalamualaikum

Erkk..bluurrrr...alhmdulillah.buncit perut ni dok balun bape liter jag. 7hari bulan lepas, kira baru-baru ni la 7 Eleven telah memurahkan hati dame dengan dengan melancarkan BYO Cup Day yang ke berapa iman pon xtau.


cilok dari 7ElevenMalaysia

Ok! Apa yang kalian nampak dekat buket 2??Air slurpee bukan? Lupa plak nak gtau pe mksd BYO Cup Day ialah bring your own cup day. Sape2 peminat slurpee yang selama nh hanya membeli slurpee berharge RM2.20 dengan cup yang dyorg punyer, Tapi pada hari itu pihak 7ElevenMalaysia murah hati suruh gune bekas kite sendirik yang besar dengan berhrge RM2.2O.

Confirm la iman xlepas peluang ni tapi xd la sampai nak gune buket mcm dame 2. Iman juz gune jag je baru coollll...Tapi 7e sini juz ada perisa anggur je tapi belaasah je la.Puah hati gak la.


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.






Tadaaa...



Cool tak?


2 comments

13 November 2012 at 07:12

wah pakai jag terus ye.. hehe ;D
blh la lpas ni nk g cri kt 7-E gak ~~

15 November 2012 at 11:27

mak aiiii...iman banyaknyer....hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©