Saturday, 24 November 2012

Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

Assalamualaikum

Korang klik banner 


Iman macam rasa nak join segmen Kak Mia la. Ni baru kali kedua iman join segmen kak Mia nh. Disebabkan segmen pantun by Kak Mia la iman jadik silent readers walau jarang komen. Biasalah iman ni pemalu banyak tapi sekarang bukan silent readers la cz Kak Mia dah tau, iman bagi tau. Kak Mia nh iman punyer followers


1st time wat capture region..susah toi

Ha Kak Mia suruh buat trademark smile kan? So iman xd la kreatif xkisah pon orang nak kata pe. Juz 4 Aunty Mia from adik


Smile...Smile...Smile

Ok iman suke baca dekat `rumah` Kak Mia kerana ada ada2 info yang latest contoh iman amik MAHA INTERNATIONAL 2. 1 ag walau iman nh batak la kan tapi ada aku kesah? Kak Mia rajin join segmen2, GA n mcm2 la. Paling penting pada penabung2 serta iklan2 di blog, Kak Mia pasti kongsi sme2 tau. Iman cnfrm la xd kena mengena dengan yang itu kerana iman xd iklan n tabung lobong emas 2. Pendek kata try r godek2 blog Kak Mia pasti korang jumpe jawapan la. Iman pon xtau nak tulis cmne kecuali silent readers e dapat memahami.


p/s: iman nak bagitau ada sorang insan prihatin dengan blog iman. insan berkenaan bertanya kenapa xletak iklan atau join tabung mane2.iman ucp trm ksh cz prihatin cz iman pon ada jwpn yg tersendiri kenapa xletak ^_^





55 comments

24 November 2012 at 13:24

tq for visiting my blog,, really appreciate it,, i follow blog hijau ni,, :)

24 November 2012 at 13:56

dah follow awk balik.. :)

25 November 2012 at 03:52

selamat bersegmen :)

25 November 2012 at 07:47

terima kasih ya iman... sudi join dan support segmen kak mia ni. terima kasih juga kerana sudi jadi silent reader selama ini. entri penyertaan telah disemak dan lengkap.

25 November 2012 at 16:07

Salam perkenalan, Singgah dan follow dari segmen mialiana.com http://ismaildotcom.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

25 November 2012 at 17:47

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 447 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

25 November 2012 at 23:01

comel je budak baju pink tu..adik iman ke..? :)

26 November 2012 at 10:38

singgah dari segmen yang sama...
follow sini... ^_^

http://www.mizruha.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

26 November 2012 at 11:37

hye done follow sini dari segmen mia liana =) http://sayaabel.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

26 November 2012 at 12:12

Assalamualaikum.
Syah datang dari segmen yang sama. Syah Followers ke 450

Jika sudi, jom join segmen syah pula.
InsyAllah ada hadiah. (Link)

Semoga dapat mengeratkan silatulraim.

26 November 2012 at 12:15

salam kunjungan dari segmen yang sama..kalau sudi meh la singgah sini.. :)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

26 November 2012 at 12:56

yana dtg follow & BW ^^

http://nazlyizan.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

26 November 2012 at 15:08

Assalamualaikum awak. sheila datang membalas kunjungan daripada blog Triple S. sheila follow awak ye. salam perkenalan :)

26 November 2012 at 15:49

Selamat bersegmen....

26 November 2012 at 16:14

:) Datang dari segmen yang sama :] Dah follow blog awak. Follow saya pulak ya ? http://yanieandierah-diary.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking.html

26 November 2012 at 17:07

selamat bersegmen ye

26 November 2012 at 18:49

Penat terbang tinggi-tinggi;
Datang sini rehatkan diri`Dari Segmen yang sama :) Singgah baca entri. Dah lama FOLLOW sini! Salam Perkenalan :D

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

26 November 2012 at 21:08

muja datang sini,, hehe,, follow jugak,, tq for visiting my blog. you are ver appreciated :)

27 November 2012 at 06:53

BW & follow serta support rakan blogger..

http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

27 November 2012 at 12:48

bw here. datang dr segmen yang sama, have visit here and look new entri jgk yer... http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

27 November 2012 at 13:20

assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

27 November 2012 at 14:28

ape lagi kasi follow jer..huhu

27 November 2012 at 14:31

selamat bersegmen :-)

27 November 2012 at 14:42

Dtg dari segmen yg sama!

27 November 2012 at 16:37

saya follow sini .. jum singgah http://ceriteraashraf.blogspot.com/2012/11/ada-orang-ajak-date.html

27 November 2012 at 22:46

salam..dtg singgah melawat..dri segmen sme,,slm knalan ye..ada mase jmput singgah blog sy di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html thanx :)

27 November 2012 at 22:46

salam..dtg singgah melawat..dri segmen sme,,slm knalan ye..ada mase jmput singgah blog sy di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html thanx :)

28 November 2012 at 15:32

reena singgah sini..dr segmen yg sama..:)

http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

28 November 2012 at 17:18

Salam, akak dari segmen yg sama. cantik sgt blog Iman ni. Akak BW & Follow blog Iman... jika sudi, mai la sertai blog akak gak... :) Terima kasih ya...

28 November 2012 at 17:52

BW. Saya datang dari segmen yang sama.. Saya suka blog awak! :D


http://www.faqihahhusni.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

28 November 2012 at 19:07

http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_26.html

Dari segmen sama :)

29 November 2012 at 06:32

datang dari segmen sama :) visit mine..

http://minniegirlcrying.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

29 November 2012 at 12:24

singgah sini dari segmen yang sama :

http://cikzaniff.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

salam kenal k & done follow

30 November 2012 at 19:26

singgah dan follow dari segmen sama...
http://fendy1302.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

2 December 2012 at 15:40

salam. hi ! afraa dtg dr segmen yg same. jom ke blog afraa

3 December 2012 at 09:08

Datang bergolek dari Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

3 December 2012 at 09:43

http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/
dtg dari blog mia

3 December 2012 at 11:13

Terjah n follow ,dari segmen yang sama.. =)

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

3 December 2012 at 12:58

salam.. yeen dari segmen yang sama
jemput singgah jika ada kelapangan ^^
http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

5 December 2012 at 11:54

Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

5 December 2012 at 13:31

dari segmen yang sama
http://inspiritdays.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
follow sini

5 December 2012 at 13:54

dari segmen yg sma :)
done follow u ..

http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

6 December 2012 at 02:55

salam kenal...singgah dari segmen yg sama...
http://timizero.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-blogwalking-mialiana.html

6 December 2012 at 16:10

Salam kenal...

dari segmen sama.. =)

BW sini yeee~~~

7 December 2012 at 02:48

Assalamualaikum .
Come from the same segment . Done follow you ,
http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

8 December 2012 at 09:49

done follow dari segmen yang sama :)

http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

8 December 2012 at 14:34

salam. singgah dari segmen yg sama. dah follow & bw kamu. :)
singgah & follow sini juga ye kalau sudi.

http://sheeraya.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

8 December 2012 at 17:02

Assalamualaikum..
Ibu singgah dari segmen sama.
Dah follow sini sebelum ni.

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

8 December 2012 at 23:22

salam, singgah dari segmen yang sama. canteknya blog awk. :)

mai singgah
http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

11 December 2012 at 08:56

salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

11 December 2012 at 10:56

salam pengenalan
dtg dr segmen yg sama..^_^

kemas blog anak kampung..teruskan tersenyum!!

12 December 2012 at 12:24

datang dari segmen yg sama

follow sini :)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

12 December 2012 at 22:36

Dari segmen yang sama ^_^

http://www.duniawilma.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_30.html

14 December 2012 at 14:46

Assalamualaikum, salam kenal dr segmen kakmia jugak :)

http ://mayesa-jcb.blogspot.com

15 December 2012 at 04:27

dari segmen yg sama :)
jemput join :)
http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/11/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazura.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©