Saturday, 31 May 2014

Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI


ERAZ FADLI mengajak semua blogger untuk join Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada yang join..  Segmen ini bermula sekarang dan akan berakhir pada Isnin, 02 Jun 2014 pukul 11:59 Malam sahaja.. LIMA atau mungkin SEPULUH atau mungkin lebih blog akan dipilih untuk direview.. Korang sure tahu apa keistimewaan blog di review kan.. Sama-sama membantu..

Selain daripada itu, seorang TOP REFERRAL akan untuk mendapat saguhati RM 10 atas usaha beliau promote, share dengan kawan-kawan serta join segmen ini.. Cara nak dapatkan TOP REFERRAL? Tentulah kena join segmen ini, lepas share link entri korang di Facebook ke, Twitter ke, group-group yang ada di Facebook ke kan..
Syarat : -
  1. Follow blog Eraz, dan like Page E'raz Fadli.. 
  2. Buat tajuk entri Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI
  3. Copy coding code yang telah disediakan di SINI dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Beritahu pendapat anda tentang blog ERAZFADLI.COM dan apa istimewanya blog korang..
  5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini..
Pendapat tentang blog ERAZFADLI.COM -
Simple word... OHSEM, BEST & CUN sebab ada Zara

Keistimewaan blog sendiri - 
Blog iman biasa-biasa je langsung tak istimewa. Nampak tak orang merendah diri? Kalo rasa iman biasa-biasa je sokonglah yong ye.

# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini dikreditkan kepada blogger MiaLiana..

5 comments

1 June 2014 at 01:24

rajinnya join giveaway..!

gud luck!

1 June 2014 at 08:58

Good luck..

3 June 2014 at 15:13

singgah tinjau-tinjau kat sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.html

3 June 2014 at 18:55

singgah dari segmen yang sama ^^
good luckkk :)

http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/06/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.htm

3 June 2014 at 20:36

Singgah dari segmen sama..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©