Monday, 26 May 2014

CPUV : Sanofi Lactacyd

Assalamualaikum

Alhamdulillah... dapat lagi CPUV dari Sanofi Lactacyd dan sekarang tengah on going. Melekat la lama-lama sikit. Ermmm pandai gak En Nuff ni. Dia merajuk ngan iman, so dia dah credit kan Oreo Better Together sebab nya date dia sampai 18 Mei 2014. Rugi plak hari tu tak g Secret Recepi untuk beroreo better together. Ermmm iman nak merajuk tak boleh sebab, En Nuff pandai pujuk iman. Dia bagi CPUV baru. So mana yang nampak iklan Sanofi Lactacyd, mintak tolong klik. Iman kadang-kadang klik, tapi xsempat nk drop komen. Sila-sila la ek. Pssttt... acu try buka homepage Lactacyd, macam ada hadiah untuk dimenangi la. Acu try la ek.


Psssttt... jangan lupa klik iklan Mcdonal Hello Kitty Circus & Sanofi Lactacyd.

11 comments

26 May 2014 at 14:01

alhamdulillah..eh, iman orang teluk intan ye?

26 May 2014 at 14:02

Alhamdulillah, congrats Iman akak tumpang happy...

26 May 2014 at 14:21

Assalammualaikum... BK,

alhamdulilah ada rezeki.. moga cpuv sentiasa bertambah utk blog nie... amin,

mselim3

26 May 2014 at 14:27

alhamdulillah..tahniah..

26 May 2014 at 15:07

Tahniah ya.. blog kita ni lama dah tak menepek CPUV tu.. huhu sadis :(

26 May 2014 at 20:38

Saya pun dapat jugak CPUV ni. First time in forever. hehe.. nasib baik tak ikut hati nak berhenti blogging hari tu. :)

27 May 2014 at 07:20

Congrats Iman..

Klik Lactacyd for you..

27 May 2014 at 11:34

ok. kepsi 1! ;-)

29 May 2014 at 17:26

kite dah lama tak check. entah ape khabar. hehe

29 May 2014 at 22:15

tahniah iman..nanti klau jumpa husna klik2 ye..:)

30 May 2014 at 10:47

Tahniah iman...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©