Wednesday, 21 May 2014

RM5,000 From Watson

Assalamualaikum

Tadi iman dah buat re-confirmation kehadiran temuduga so dapat tak dapat belakang cerita. Risau gak sebenarnya bila memikirkan kaki kiri iman yang injurd ni. Kena lah pastikan very well before the date. Release tension jap, iman buat aktiviti kegemaran iman kalau bukan cari kupon. Dah macam exterem coupouning la plak. Ala ni bukan kupon apa. Watson murah hati bagi hadiah reward bernilai RM5000. Wow! Banyak tapi kena habiskan sebelum 30th June. Tapi ada gak valid nya sampai bulan Julai. So iman pilih mana yang nak guna untuk 21hb kang. Paling penting kelebihan nya, iman tak kan bayar dan akan bayar separuh dari harga yang asal. TQ Watson! Mana nak dapat reward ni? Anda boleh pergi Watson dan cakap nak Kad VIP & TOUCH N GO Watson. Fee hanya RM18 seumur hidup dan anda akan dapat RM5,000. Berbaloi-baloi tau lagi-lagi fans of Zalora.



4 comments

21 May 2014 at 12:22

bleh la blanje smoothie kat dunkin donuts tu ;)

21 May 2014 at 12:45

tp kbykn xguna pakai oleh yui..hihi

21 May 2014 at 13:41

salam. hai . wahhh..untung la hhe

22 May 2014 at 15:04

reseki tuh..hehehe..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©