Monday, 19 May 2014

Giveaway RM100 Tunai Sempena Hari Guru

Assalamualaikum


KLIK BANNER NAK JOIN

Iman nak ucap terima kasih dan setinggi-tinggi perghargaan kepada yang terlibat atau tidak...


Selamat Hari Guru,
Yang pertama haruslah EMAK & AYAH sebab mereka mengajar iman & siblings yang lain dari dalam rahim sampai jadi manusia yang berguna. Ajaran mereka tak pernah hilang sampai bila-bila.

Selamat Hari Guru,
Second Cikgu Tadika Kemas Sg Besar Teluk Intan, paling penting cikgu yang sambil memasak & mengajar iman. Makanan yang cikgu masak sedap walau karipap dengan air milo campur susu tepung.

Selamat Hari Guru,
Third Cikgu- Cikgu Sk Sg Besar Teluk Intan, osem sangat-sangat mabeles meletop! Sir Ismail yang pernah pukul iman dengan pembaris panjang. Cikgu yang berkenaan pernah suruh iman pusing padang 5x sebab tak bawa baju PJ dan yang pernah buat kelas tambahan mati-matian untuk kitaorang sukses!

Selamat Hari Guru,
Fourth Cikgu-Cikgu SMART Teluk Intan Perak dari form1 sampai form5 termasuk warden-warden & mak cik yang selalu masak untuk warga SMART. Paling penting yang selalu aim iman budak malas.

Selamat Hari Guru,
Fifth Jurulatih PLKN Guar Cenderai .. batch tak ingat sebab macam lama sangat yang selalu hukum ktorang suruh buat lompat bintang berpuluh-puluh kali. At least dapat gak learn about discipline, puntcual, doing it together, team work & others.

Selamat Hari Guru,
Sixth Insitut Latihan Memandu Intan, Teluk Intan start dari bawak motor sampai pegang sterenh kereta. Siap boleh drift dengan pemandu sebelah. Tanpa anda, kami tak tahu bawa kereta atau motor sekarang.

Selamat Hari Guru,
Seventh Pensyarah-pensyarah PUO Ipoh dari tahun 2008 sampai 2010. Memang best banyak kenangan. Khas untuk Jabatan Kejuruteraan Awam. Osem & mabeles sampai bila-bila. Paling tak lupa, Puan Hidraulik. Sampai sekarang iman tak pernah lekang bermesej. Sebab sikap puan, saya boleh dapat lulus dalam subjek tu even in last sem.

Selamat Hari Guru
Eighth Pensyarah-pensyarah PSA Shah Alam dari tahun 2010-2011. Khas untuk Jabatan Kejuruteraan Awam yang selalu dibau hanyir si ikan yang mati depan jabatan. Tapi itu tak mematahkan semangat kami nak belajar!

Selamat Hari Guru,
Nineth Mr. Google!!! Sebab tanpa ko, aku tak tahu menaip. Tanpa ko, aku tak tahu nak buat assigment. Tanpa ko, aku tak expertd mcm sekarang. Pendek kata semua tanpa ko, kerja aku tak siap hahahha!!


Bapak panjang wish nya...pendek kata SELAMAT HARI GURU dengan tema GURU : PENCETUS KREATIVITI, PENJANA INOVASI.


8 comments

19 May 2014 at 23:01

Ibu bapa umpama tulang belakang kita..guru pula urat yang mengalirkan darah seluruh anggota..

20 May 2014 at 00:56

goodluck iman..:)

20 May 2014 at 07:51

Good luck Iman..

20 May 2014 at 10:51

all the best & slmt bersegmen yer

20 May 2014 at 10:57

salam

Good Luck! saya dari GA yang sama

http://syukurnyasihat.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm100-tunai-sempena-hari-guru.html

20 May 2014 at 13:26

Gud luck iman...

22 May 2014 at 14:58

As salam. Moga berjaya. Akak singgah dari GA yang sama ^__^
Hari Guru 2014 Giveaway RM100

26 May 2014 at 21:00

Assalammualaikum dan salam sejahtera. Terima kasih dan tahniah kerana sudi sertai GA yang dianjurkan oleh blog www.hasrulhassan.com.

Keputusan GA akan diumumkan tidak lama lagi, dan saya ucapkan tahniah terlebih dahulu seandainya terpilih nanti. Dan terima kasih kerana sudi luangkan masa untuk jenguk blog peserta-peserta dan rakan blogger lain.

Selamat Hari Guru. Ingatilah Guru yang menjadi jambatan kita kepada ilmu dunia akhirat.

Sekali lagi terima kasih.

ps: Mesej dan komen ini merupakan mesej standard untuk semua peserta.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©