Friday, 23 May 2014

Penyelesaian Masalah Getah Belacan

Assalamualaikum

Masalah getah belacan yang berselerak masih lagi menjadi isu. Last-last, inspirasi dari channel Art Attack so iman pun dengan brilliant nya menyelesaikan masalah yang dihadapi oleh iman & kawan-kawan. TQ kepada yang suggest suruh buang, simpan buat main getah la, tapi iman ada idea gak. Tadaaaa!!!!!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Inilah jalan penyelesaian nya

Bahan yang diperlukan mudah sahaja. Cuma guna surat khabar yang lama, gulung-gulung & gam , dah ulang sehingga menjadi keras dan tebal. Masukkan getah dalam roll tu. Dah selesai masalah. Bijak jugak aku ni (dalam hati).

6 comments

23 May 2014 at 09:19

Kalau kakak banyak getah gelang ni kakak simpan dlm bekas.

23 May 2014 at 10:17

alala.. comel lah tempat letak getah tu.. bijakk. bijakk

23 May 2014 at 15:40

warna getah tu ke yg mcm belacan?? hahaha igtkan belacan ada getah..:p

23 May 2014 at 23:12

good idea

24 May 2014 at 20:28

Nampak kemas..

30 May 2014 at 10:48

Ha.kn.bgus tu kn..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©