Monday, 9 September 2013

Resepi dari blogger terkenal

Assalamualaikum

Sekejap ni BK saja nak tempek dulu hasil yang BK buat sabtu lepas ni. Resepi ni BK amik dari blogger terkenal kot. Ramai kot yang kenal beliau sebab beliau rajin pergi event-event ni. Serius memang simple, ringkas, padat dan paling penting haruslah sedap. Agak-agak kan.. sape boleh teka apa bahan-bahan yang BK guna? Homemade by BK 


23 comments

9 September 2013 at 13:08

\salam iman...huhu..jenuh kak intan cari link blog sebab click nama iman terus ke google..hehe..nasib agak2 je..sekali betul blog link n yng kak intan jumpa dalam google..:))
wah sedap ni..

9 September 2013 at 13:34

apa tu BK...macam tepung gomak je...

9 September 2013 at 15:05

ap tu ea?
nampak mcm murtabak megi tp mcm bukan plak ..huhu

9 September 2013 at 15:36

iman, bagi kakak rasa sikit boleh? *_^

9 September 2013 at 15:37

apa tu...macam murtabak ada jugak..

9 September 2013 at 15:39

cam sedap je..ade biskut ke dlm tuh..cepat bagi resepi.hihi

9 September 2013 at 15:50

apa ni BK??? nampak cam sedap..

9 September 2013 at 15:57

macm ada roti jer..:)

9 September 2013 at 16:18

cheese kut tu ea..hihihi

9 September 2013 at 16:28

apa tu ? kek eh?

9 September 2013 at 16:34

apa benda ni !

9 September 2013 at 18:06

Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya.

9 September 2013 at 18:44

penat doh nak fikir . tggu jer next entry ...

9 September 2013 at 20:15

tgk macam sedap je..cheese ke?

9 September 2013 at 20:35

tengok pun dah nampak lazat..usaha iman menjadi nih :)

9 September 2013 at 20:59

blogger famous yg rjin pergi event ?
cik epal ke ? nisa kay ??
siapakah ??

nampak best homemade BK tuu
apa ea ??
nampak mcm cheese, mcm roti pun ada
hee :D

9 September 2013 at 22:29

ape ni BK? curious betul bila tengok pict tu.. huhu..

10 September 2013 at 05:40

cik epal ke???

10 September 2013 at 10:00

wahh iman apa nie ???? nampak sedap

10 September 2013 at 16:01

Nmpk sedap.. Nak gak ler cuba buat klu thu resepinya...

10 September 2013 at 23:27

clueless iman..

11 September 2013 at 14:45

tak dapat nak agaklah bahan yang digunakan..

13 September 2013 at 15:02

haaa.. tau dahhh.. biskut cheese bersalut nestum tu kannn???

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©