Sunday, 22 September 2013

First time memakai SI DIa

Assalamualaikum

Lama dah kot menyepi dalam seminggu tak berhupdate blog ni. Ya allah... Bukan malas tapi kekangan masa yang terhad. Sekarang ni BK kena kerja keras sikit nak beli Si Jantung Hati ni ha. Bukan nak cerita pasal ini tapi nak cerita pasal penggunaan sindia. Batak la sikit sebab first time kot pakai si dia untuk post entry ni. Saja la nak try-try macam mana rasanya. Tapi si dia ni bukan la milik BK, ini kepunyaan kawan BK. BK ni bukanlah kaki gadget kot. Banyak lagi kot benda penting nak fikir dan kepentingaan yang berguna. BK bukan kaki gadget tau so tak berapa nak tahu IT ni. Guna je la dengan apa yang ada ni. Best kan guna si dia. Tau ke apa yang BK maksudkan si dia ni? Si Dia tu........... IPAD! So ini entry testing guna si ipad je ek. Best2... I'm lovint


6 comments

22 September 2013 at 12:09

zara pakai laptop je.hihihi..tak mampu den ni ha..hehehe..tak pe la kn pegang2 dan try2 yg owg pun jadilah ye..kn?kn?..=D

22 September 2013 at 17:05

wah..sudah canggih skit..:)

22 September 2013 at 17:25

ehehe..saya pun guna laptop je

22 September 2013 at 19:08

ok iman..selamat "mengexplore" ya...

23 September 2013 at 19:50

Saya juga latop je BK..kalau ada rezeki lebih terigin jugak nak ada macam tu..:)

24 September 2013 at 10:33

Kak MV guna Hp nokia jer BK

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©