Saturday, 8 June 2013

Mintak tolong sangat-sangat =( URGENT!

Assalamualaikum

Harap semua dapat membantu. BK dah buat keputusan last minute maka menyusahkan ramai orang. BK nk mintak tolong pada sesiapa yang tahu atau bermurah hati tentang pencarian bilik untuk disewa area Nilai Negeri Sembilan. BK dapat job kat sana sementara hanya untuk 15 hari je. BK mintak tolong sangat-sangat. Tak larat kot tol dan minyak lagi bila ulang alik dari Bangi ke USIM. Mohon pertolongan dari sesiapa yang tahu pm BK dekat SINI. Pertolongan dari semua sangat BK hargai. BK akan start bertugas hari isnin sehingga 28 .6.2013 sahaja. Tolong...! Tolong...! Tolong..!


13 comments

8 June 2013 at 14:20

try cari dekat ibilik.my :)

8 June 2013 at 14:27

akak doakan pencarian iman berhasil untuk dapatkan bilik..

8 June 2013 at 16:18

Senoga berjaya (:

8 June 2013 at 17:46

semoga berjaya ye kak....hani pun tak tau..hihih

8 June 2013 at 17:52

paly duk kt klntn, huhu

8 June 2013 at 18:23

hmm good luck k :3

8 June 2013 at 19:01

x tahu sgt area tu sis
yumida kat swak
cer try cari kat mudah.com
kat sana iklankan umah sewa

8 June 2013 at 19:38

tak dapat nak tolong BK. takde sedara belah N9.

8 June 2013 at 19:39

Maaf ye dik...cik akak kat sarawak :)

8 June 2013 at 19:39

cari kat mudah.my bahagian sewa ...

8 June 2013 at 20:21

Maaf ya, tak dpt nak tolong.

9 June 2013 at 02:37

try cr mudah.my

9 June 2013 at 13:32

nt pcl cuba tanyakan kawan pcl kat nilai sana..kalau ada pcl roger..insyaAllah.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©