Wednesday, 5 June 2013

AssignJobs .com

Assalamualaikum

Dok heboh pasal Assign Job je. Mende ntah dok baca macam best dengan kak Najiah dok tag BK lagi. Baca status dan hupdate dari member-member. Dengor-dengor sekali kita sign terus dapat $ 2.00 tapi dalam  US Dollar la. Lepas kita sign free kat assign job, dia akan bagi email then kita kena follow apa yang dia suruh. Nanti dia akan bagi dua task samada create blog post atau Like + Share = Syedikhwanpages II. Tapi BK memilih create post blog sebab ini medium yang senang BK nak war-war kan. Ramai dah war-warkan pasal job ni. Malas nak citer lebih sebab BK pon baru merangkak. Jom sign up sini.

cth BK punyer

ini contoh task tau




5 comments

5 June 2013 at 20:18

Owhh..Dia lebih kurang macam nuffnang ke?? :)

5 June 2013 at 20:34

sy pn ad join assignjob ni =)

5 June 2013 at 21:23

mcm says ke?
baru jgk baca pasl ni tp die tulis x details n u pun ckp pasl ni .

mende ni baru lg ke ?
btw fan page ini belum di delete. harap semua especially girl report this fan page.
Mereka ni ambil gambar perempuan lepas itu komen2 –ve . eiii, tak senonoh semuanya.
Cek la ada tak gambar korang. Yg penting report to close k .
t ade plak gambar korg diorang curik letak sana …

http://melangkaugarisan.blogspot.com/2013/06/jangan-post-gambar-lawa-kat-tempat-awam.html

7 June 2013 at 23:22

ooo camtu ke, sebenarnya iha pun baru tau harini.. hehe..

9 June 2013 at 02:40

femes sgt bnde ni sekrg

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©