Wednesday, 26 June 2013

Bape kali teman nak kabo?

Assalamualaikum

Ini maleh teman nak kabo banyak kali. Berbuih-buih mulut teman ni kabo dekat mike-mike semua. Isu yang lame berulang kembali setelah di Part 1 teman dah buat pengumuman yang teman ni ori, asli, jati anak Perak. Ni ha tadi time teman menjage exam, ada seorang pompuan chantek (ehem3) tanya teman.

" Iman kelantan dok mana?"

"?????????????... Akk bape kali saya nak gtau ni? Saya bukan org sana lar.."

" Eh, bukan plat kete iman mula huruf D ke?"

" Akk... plat kete sy haruslah start A"

" Tapi akk nampak iman tulis dalam kertas petang jadi pete"

" Owh tu saya yang tulis sebab saya kena blaja sikit2 bahasa luar"



Hehe..crik perkataan dalam bhse kelantan kat situ

p/s: muka BK ni macam anak kelantan ke?

8 comments

26 June 2013 at 22:46

mike comel mcm ore pasir mas kot...

27 June 2013 at 00:01

mike kena pekatkan lagik l0ghat mike 2, hihi

27 June 2013 at 08:45

hehe... sama mcm sy, selalu kata sy org kelantan.. hehe..

27 June 2013 at 09:33

pete..haha

27 June 2013 at 09:48

hahaha.
ngaku kan aje.
better la diorg ingt kamu org klate kalau org asli ?
lagi skit hti ye dok?
hehee :)

28 June 2013 at 13:18

Kan iman comel macam ore kelate...he..he..

29 June 2013 at 01:36

kuikui.. itu ley yg payohnya.. bile org peghok cakap kelatan.. emeueh.. same la mike.. teman pon oghang perok...

29 June 2013 at 14:08

kenapa ea iman bila kita jumpa atau kenal orang mesti negeri pertama yang orang sebut kelate..asal kelate ye..eh eh..ada 14 buah negeri kot..mesti 13 buah negeri lagi tu kecik hati kot..hihihihi..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©