Wednesday, 10 April 2013

Simple giveaway

Assalamualaikum

klik banner


Amboi Cik Sakura suruh terangkan kelebihan blog. Macam malu plak BK nak terangkan kelebihan sebab blog BK langsung tak ada kelebihan. BK yang ada banyak kekurangan. BK tak ada ping.com, busuk.com, says, Nuffnag, Komil, Exchange Banner, page. Banyak kan kekurangan BK? Maaf Cik Sakura BK tak ada kelebihan cuma nak bagitau BK kadang-kadang ada share tentang ilmiah atau personal, tu je. Kalau rajin sikit dan follow tentang persekitaraan serta keadaan semasa, BK akan hupdate la. BK rasa itu je kot selebihnya BK ngaku banyak kekurangan dari kelebihan. Wallahualam  ^_^

3 comments

10 April 2013 at 22:31

gud luck yaa cik bk.. :D

10 April 2013 at 23:03

tq join gud luck

14 April 2013 at 17:38

Wjib like sni https://m.facebook.com/ButikSyafiqahSofeaIi?m_sess&__user=100004044335999

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©