Wednesday, 24 April 2013

Maaf saya bukan artis

Assalamualaikum

Biar gambar berbicara  ^_^



Adoi sampai banyak tu notification BK dapat dri fb BK satu lagi. Baru tak sampai 24hours tak bukak dah banyak macam tu. Confirm kawan-kawan ada yang lagi banyak dari BK kan? Tapi ini dalam sejarah la. Rasa macam artis plak hehehe.


p/s: ops! ni bukan notification blog tau, ni fb BK lain hehehe 





11 comments

24 April 2013 at 22:13

hohohoho...tak pernah lagi jadi kat diri ini. memang macam retiss la

24 April 2013 at 22:18

bngga ada rkn beLogger retis.. hik3!! =P

25 April 2013 at 00:27

larat ke nk baca semua tu?? hehe

25 April 2013 at 10:44

byk juga penuh dgn blog group ja..hua3

25 April 2013 at 12:24

kena bkak dua puluh pat jam la

25 April 2013 at 17:10

wahh untunglah ehehe

25 April 2013 at 18:52

wow. banyak tu kak BK. hehe pemes :P

25 April 2013 at 20:58

yg penting saya tak pernah dapat noti sbnyak itu hahaha :)

28 April 2013 at 11:48

alhamdulillah..

30 April 2013 at 12:06

selalu..hahaha...

3 May 2013 at 19:09

oo ada 2 fb bk upanya

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©