Monday, 1 April 2013

Pengguna Cimbcliks yang dihormati


Assalamualaikum


Kepada pelanggan Cimbcliks yang dihormati, untuk sementara waktu sistem Cimbcliks sedang dalam pembaikpulihan. Sila ambil perhatian, untuk keterangan lanjut sila hubungi nombor yang tertera dibawah.






# terkejut tetibe BK ada acc untuk Airasia serta debit card sedangkan BK tak penah request


21 comments

1 April 2013 at 09:07

Kak MV lupa username & paswrd..haha

1 April 2013 at 10:04

Jgn sekali kali klik apa2 link dlm emel yg kite ragu2 camni
Abesss nanti! Huhu

1 April 2013 at 10:13

sy pun ade termasuk airasia tu..huhu

1 April 2013 at 10:29

Check dari dlm cimbclick messege saja..
Jgn click sesekali jika tidak join airasia cimb , ti bis duit penganas ambik

1 April 2013 at 10:34

wow.. pastikan benar2 dapat dari cmb bank

1 April 2013 at 11:42

Slm kenal. Tq join ga yea ♥♥

1 April 2013 at 12:13

cimb problem ke atau memang sales person dioa punya kerja...

1 April 2013 at 12:34

ite xde cimb heh heh heh

1 April 2013 at 16:14

kena hati2 bila dpt benda2 mcm ni

1 April 2013 at 20:35

Takut spam..

2 April 2013 at 11:14

kite tak pakai cimb lagi kak BK. hehe.. tp bagus info nie utk mereka yg pakai cimb klik :D

2 April 2013 at 13:39

assalamualaikum BK...kena berhati2 juga ni...;)

2 April 2013 at 15:35

nia pon semenjak2 ni ade je email pelik2 yg datang..

2 April 2013 at 22:23

ss xda cimb :( xleh buat, sebab alamat ic alamat kg, diorg xdapat proceed. :(

3 April 2013 at 03:16

aik aik mcmne leh tibe2 laks ??? bkn cimb ketat ke security nye ?

*iman... dh sehat ke ? :)

3 April 2013 at 15:42

Akak tak dapat pula ;)

4 April 2013 at 08:08

Apa kebendanya tu BK haha...

4 April 2013 at 08:10

ohhh tengok sekali lagi... emm yg on line mcm maybank2u eh BK.....

4 April 2013 at 22:36

rasanya ini scam kot..be careful iman..jangan click sebarangan k

5 April 2013 at 20:56

tak penah buat acct internet..malaysia

8 April 2013 at 09:47

sama la ciksu pon tak da..bahaya kan

*nak tanya today is the day tu merujuk pada apa ye?
sticker daisypath

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©