Tuesday, 9 April 2013

Dia followers bertuah!

Assalamualaikum

dia yang bertuah!


Untuk pertama kalinya, BK nak review seorang rakan semaya kita yang telah menjadi followers bertuah dekat blog BK. Followers bertuah ini telah menggenapkan angka 1k walau orang lain dah beribu-ribu `k` . Niat BK untuk insan yang bertuah ni akan diriview dan dapat bookmark + keychain dari BK. Jom BK nak try mukadimah pasal followers bertuah ini  ^_^



klik header beliau

  • Nama dah terang-terang beliau dah tulis ' Tiara Fazlin '
  • Masih student di RCSI a.k.a Royal College Surgeons Ireland (budak medic rupa-rupanya)
  • Suke kids, baju kurung, cook n enjoy her baking wif frez, rides vespa ( classic person ) and allergic numbers.
  • Tinggal dekat Kuantan tapi sekarang kat Ireland la.
  • Link blog beliau yang personal ini dan siapa yang tengok hasil kerja membakar, memasak cik manis ni boleh tekan sini.

Kalau bab ringan ke, kemas ke, BK fail lagi sebab blog BK pon ntah pape nak komen blog orang lain plak. Tapi pengisian yang Cik Manis buat meme best dan paling-paling best mestilah entry pasal makanan dan yang terbaru pasal beza petai dan pemadam hahaha...Jom terjah cik manis ni.

p/s: sory kalau tak pandai review sebab ini kali pertama  ^_^

11 comments

9 April 2013 at 11:14

wahhh..1000 followers?? tahniah!!! mmg dasyat. saya nak dpt 100 dulu pun payah giler, ni kan pulak 1000

9 April 2013 at 11:22

assalamualaikum BK...wah dah semakin ramai follower ni...:)

9 April 2013 at 11:32

wah...congrats iman! ^_^ kakak happy untuk iman...

9 April 2013 at 11:35

Tahniah dah ramai follower... =D

9 April 2013 at 12:40

Wah!!! tahniah....Followers dah 1000 ya...

9 April 2013 at 13:47

wahhh dah fofulerrnyerr..ehHHHee

9 April 2013 at 16:29

wahh tahniahh

9 April 2013 at 17:23

dah 1k follower tu kira blogger hebat lah tu BK, tahniah...nt pcl terjah blogger bertuah tu..

9 April 2013 at 23:17

tahniah kepada follower bertuah! deno nak terjah ni^^

10 April 2013 at 15:39

tahniahh :) ok ape review ni :)

15 April 2013 at 17:23

awwwh thank u :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©