Sunday, 1 June 2014

Temuduga Pelajar Lepasan STPM Sesi Akademik 2014/2015 UPNM

Assalamualaikum

Alhamdulillah... iman dengan senang hati dan gembira menerima akan menghadiri temuduga itu selepas membuat penyemakan keputusan sesi temuduga UPNM. Nama pun sudah tercalon, maka nya iman pun akan menghadiri sesi temuduga berikut. Pelik??? Kenapa pula nak pelik? Sebab sambung belajar kena temuduga juga ke? Sedangkan iman bukan ambil subjek untuk pendidikan. Ermm.. yela kena temuduga juga untuk subjek iman ni. Mana tak nya, ini kan UPNM. Nak-nak askar pula, mestilah kena temuduga. Nak pilih yang terbaik untuk U mereka. Tapi iman dapat untuk pelajar Awam bukan kadet, so iman tak kan ikut Latihan Ketenteraan cuma wajib ikut PALAPES je andai dapat la masuk U ni. Prepare nak interview selasa ni ! 


#perlu belajar dari basic!

11 comments

1 June 2014 at 23:55

nebess nya interview..hihi!
semoga berjaya ^_^

2 June 2014 at 02:13

interview..haishh sebut je interview terus gugup..goog luck iman..love you..

2 June 2014 at 11:08

Tahniah ye Iman... Semoga Allah permudahkan urusan iman nanti...

2 June 2014 at 14:13

Tahniah Iman!
Moga Iman berjaya dalam temuduga nanti..

3 June 2014 at 13:15

Tahniah Iman....Semoga berjaya

6 June 2014 at 12:03

wah, tahniah kak. good luck interview nnt. hehe

9 June 2014 at 22:57

Tahniah Iman ... Insha Allah , kalau dah tercatat , tak ke mana .

9 June 2014 at 23:53

Moga berjaya iman...

12 June 2014 at 08:14

semoga berjaya
kalau tak tahu pun, buat2 tahu..

pengalaman dulu interview kerja, 1st masuk kerja, bos kata saya ambil awak bekerja sbb sy tgk awak suka bercakap..ha..nampak mudah tapi itu penyebabnya..

yang penting confident level harus tinggi tak kiralah interview apapun..gitu.^^

23 June 2014 at 11:08

in shaa Allah iman kalau rezeki di sana x ke mana..

23 May 2015 at 15:57

hi,senior.Bolehkah saya tanya macam mana mereka interview? Apa soalan yang biasa mereka tanya?

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©