Sunday, 15 June 2014

CPUV : Huawei Ascend P7 & uMobile Prepaid Free Meal

Assalamualaikum

Macam biasa dan tiada yang luar biasa nyer, aktiviti iman mesti intai En Nuff ada melekat tak. Alhamdulillah ada la melekat sekali dua CPUV Huawei Ascend P7 & uMobile Prepaid Free Meal. Maknya yang tengah on going 5 CPUV dalam bulan Jun 2014. Tapi betul kata +PakcikLie PCL , iklan CPUV : Tune Money - Big Travel Wish tak ada langsung tapi dalam Nuffnang ada pulak. Mungkin time iman tengok, iklan menyorok la kot. Nanti mana yang nampak klik semua iklan kat bawah ye. Nak duit raya ni, nak shopping kat Zalora kalau ada rezeki nya. TQ En Nuff & Kaki Bloggers!



10 comments

15 June 2014 at 13:00

dah cashout dah ke?boleh belnja..nak tnya pengalaman org ada nuffnang nih..dah berapa ringgit dah ada dalam tabung nuffnang tuh?

15 June 2014 at 16:53

InshaaAllah , ada rezekinya (:

16 June 2014 at 08:08

Tahniah, rezeki dari Nuffnang dan uMobile. Alhamdulillah saya pun dapat

16 June 2014 at 08:33

Alhamdulillah..Tahniah Iman..

16 June 2014 at 13:33

wahh bestnya...daebak!!

17 June 2014 at 14:10

tahniah ! ;)

17 June 2014 at 14:10

tahniah ! ;)

23 June 2014 at 11:09

wow byk on going.tahniah iman.teruskan menulis

12 July 2014 at 13:33

kite dah lame tak check CPUV. hehe

12 July 2014 at 21:05

Alhamdulillah

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©