Monday, 16 June 2014

JANGAN Cabut Bulu Dia!!

Assalamualaikum

Menjerit-jerit iman cakap dengan Si Gemuk ni usah dicabut bulu nya. Dia nak try jugak cabut. Konon-kononnya nak try hidup ke idak monyet tu. Tapi Adik was-was nak pegang. Takut hidup je. Ops!! 18SX jangan tengok gambar ni. Adik nak cabut bulu monyet tu kang fikir lain pula.



4 comments

16 June 2014 at 13:45

beraninya dia..nak bereksperimen pulak dia kan...hehehe..bahaya...

16 June 2014 at 14:44

laaa xjadi ke p trick art museum tu?

16 June 2014 at 15:50

huhu kalau saya jangan harap la nak duk dekat cm gitu.. apatah lg nk cabut bulu.. haha

16 June 2014 at 22:44

berani tul ...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©