Wednesday, 11 June 2014

CPUV : Tune Money - Big Travel Wish

Assalamualaikum

Ehem..ehem.. aktiviti biasa sebelum tido mesti check En Nuff dulu. Nak pastikan 'dia' sihat sokmo, makan cukup, duit cukup....eh???hehehe... malam sat g tidoq lena la iman sebab melekat lagi satu iklan En Nuff bagi tadi iaitu Tune Money - Big Travel Wish. So sekarang yang on going ada 3 total nya. Tu sape-sape ada nampak iklan  Petronas Primex 95 & Whisper Mesh & Cotton tolong klik jugak ye. Tolong la, iman ingat nk kumpul sampai raya. TQ semua.. nak update pasal pengalaman temuduga ni.



10 comments

11 June 2014 at 22:29

Alhamdulillah...rezeki berblog kan hehe...

11 June 2014 at 23:26

wooow..meriah la raya nanti erk.
hehe..singgah blogwalking sini.

http://unsungjogho.blogspot.com/

12 June 2014 at 05:03

Alhamdulillah, murah rezeki Iman.
Meriah la raya tahun ni.

12 June 2014 at 07:53

Alhamdulillah ..tahniah Iman..

promoted content untuk iman..

13 June 2014 at 00:35

Mungkinkah rezeki sempena bulan Ramadan?

13 June 2014 at 03:31

Tahniah akak. Rezeki tu..

13 June 2014 at 10:46

salam Iman ..rezeki alhamdulillah, tp pcl x nampak pulak iklan yg disebutkan..cuma klik umobile je la..

14 June 2014 at 14:57

salam..jln2 ke sini..

23 June 2014 at 11:10

alhamdulillah.
ciksu semua dah credited.

23 June 2014 at 19:32

alhamdulillah rezeki, tahniah

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©