Saturday, 22 December 2012

Wak Gelas 1st Giveaway: Secondhand Ipod

Assalamualaikum

Malam-malam sabtu ni iman nak join GA by Wak Gelas nh. Antik tak nama Wak nh? Haha nampaknyer teman dah ada geng speaaking jawa la lepas nh..Iman ada Tirana Aduka sebagai guru bahasa jawa dan Wak Gelas sebagai konco.( Nanti nak wat en3 pasal kami la).


Klik banner

Wah..untungla sape dapat ipod touch dri Wak walau 2nd. Tandanya Wak ni betol2 ikhlas cz belia sanggup bagi barang yg beliau syg kepada bakal pemilik nh. As a blogger also, jom support Wak Gelas nh.


9 comments

23 December 2012 at 07:36

salam cik iman sing ayu.. timekaseh mampir ning blog wak dn sudi join giveaway wak yee.. mugo2 berjaya..,ehHHee

23 December 2012 at 12:03

Good luck!

23 December 2012 at 13:39

Sy tag awak di http://justforcontest.blogspot.com/2012/12/first-giveaway-by-nabilah-and-nuha.html

24 December 2012 at 19:09

gd luck yer :)

24 December 2012 at 22:37

salam..dtg follow sini..geng hijau lah kita..huhuhu..nak nak doodle blh je..:-)

25 December 2012 at 12:53

gud luck

25 December 2012 at 13:27

Balas kunjungan di segmen yg sama...gud luck

25 December 2012 at 18:44

gud luck :)

26 December 2012 at 10:31

jom join ga ni. semua hadiah wang tunai sambil beramal :D

http://www.mujadafewa.my/2012/12/ada-apa-dengan-blog-mksyahircom.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©