Tuesday, 11 December 2012

CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE

Assalamualaikum

Sebelum iman nak siap-siap pergi kerja curi masa jap nak join sorg bro nh. Iman tau ramai yg kenal beliau. Iman juz silent readers je bese la femes meletop punyer blogger. Dulu dok usah2, pah 2 jeling2 gambo jap, skodeng en3 beliau, lepas 2 dah xbaca lgsung en3 beliau sebab cnfrm beliau xlayan beliau then muncul kembali sebab iman terjmpe contest beliau buat. Siapa beliau yang menjadi sebutan ramai 2? Here guys..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..

Conferem rame yg kene kan?

Contest kali kome kena la buat en3 Bro Hazwan tok dapatkan kalender eksklusif s.e tau dri Bro nh. Hope dapat la jika ada rezeki je.

p/s:moh pakat rame2 join contest s.e dri bro hazwan

25 comments

11 December 2012 at 14:18

assalamualaikum. saya sedang mencari kawan-kawan blogger. kalau sudi, silalah berkunjung ke blog saya dan menjadi follower. ini linknya

http://www.ismifahmi.blogspot.com/

11 December 2012 at 22:20

salam..terima kasih sbb sudi join..all the best tuk anda...ada tu rezeki..hehehe :p

12 December 2012 at 01:29

saya dah join. hihi HH memang terbaik. hoho

12 December 2012 at 22:36

Good luck ^_^

http://www.duniawilma.com/2012/12/contest-kalender-2013-ekslusif.html

13 December 2012 at 13:49

dari segmen HH jugak..follow sini...

salam kenal dan salam satu blogger:)

13 December 2012 at 18:14

Salam. Singgah dari contest yang sama. Moga dpt tempek kalendar retis ni kat dinding rumah. All the best =D

13 December 2012 at 22:10

Salam , azwa datang terjah dari contest yang sama . Good Luck !! >_<

14 December 2012 at 01:19

im here,, belogisam sedang menepek jejak

14 December 2012 at 08:54

As Salam,
Saya dtg balas kunjungan.
Salam kenal dari saya.
Semoga ukhuwah ini berkekalan hendaknya.

Salam sayang,
Suria
www.suriaqistina.blogspot.com

14 December 2012 at 10:13

saya dari segmen yang sama . dah follow awak . follow saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

14 December 2012 at 13:49

Tkasih tggalkan jejak dblog Eyz..salam perkenalan dan all the best utk contest nie^_^

btw,jom join segmen plak
http://miseyz.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-following-follow-by.html

14 December 2012 at 14:03

moga berjaya juga ya.. :)

14 December 2012 at 14:40

datang dari contest yg sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

14 December 2012 at 16:40

haiii,salam.. saya datang terjah dan blogwalking.. dan follow :))

jemput singgah juga-->http://lindafuad.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

14 December 2012 at 18:04

singgah kembali..hehe..gomawo dtg blog saya..gudluck dear..(^_^)

14 December 2012 at 20:27

hello.. mesih dtg singgah laman santai leeza.. hehehe
<3

15 December 2012 at 00:21

ayu datang dari contest yang sama....hehehe..ada masa dtg la ke blog ayu yer...hehehe

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

15 December 2012 at 01:59

salam..done follow blog saudari..

gud luck utk kontest hazwan ini.^_^

15 December 2012 at 14:19

Assalamualaikum , sya bw dari contest yg sama :)
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

16 December 2012 at 12:13

dr segmen sama..follow #497

16 December 2012 at 13:15

snrai peserta dh lma keluar..all the best ok :-)

17 December 2012 at 15:21

blogwalking dari contest yang sama :)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

18 December 2012 at 19:15

tq sangat for visiting my blog,, really appreciate it,, follow here k :D

20 December 2012 at 12:39

datang tok bw..follow sini

18 January 2013 at 01:04

Hadiah wang tunai RM100 !

http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©