Sunday, 16 December 2012

Blogger Paling Santai 2012: Cenderahati Pertama Santai Leeza

Assalamualaikum

Kome conferem kenal blogger femes nh kan? Kak Leeza a.k.a santai leeza la, tipu la kalau korang xkenal. Malas nak cakap banyak cz nk grab peluang nh. Sape nak kenal n join sila senyum sini ^_^.


klik banner



19 comments

16 December 2012 at 00:51

awk boleh join lagi.. leeza akn update senarai tu dr semasa ke semasa. yg penting, kekalkan aktif dlm blog santai leeza khususnya spnjng segmen berlangsung tau. itu tipsnya...

16 December 2012 at 06:40

Serius ni, akak tak kenal lagi dgn blogger tu. Mungkin akak jarang blog walking kot. Lepas ni akak gi tengok..

16 December 2012 at 10:12

selamat bersegmen! :)

16 December 2012 at 13:56

Selamat bersegmen ^_^

16 December 2012 at 14:38

1. leeza nk rakamkan jutaan terima kasih sbb sudi join segmen 1st leeza. DAN PASTINAY THX VRY VRY MUCH SBB PROMOTE... ACT LEEZA TAK TERKENAL PUN TAU.. HAAAA

2. awk boleh tgk list awk di sini .. utk pgesahan.
http://www.santaileeza.com/2012/12/perserta-blogger-paling-santai-2012.html

3.INGAT TAU, Semakin awk aktif di santai leeza dot com, maka semakin cerah peluang awk. khususnya sepnjg tempoh segmen berlangsung.

TQ....

16 December 2012 at 20:49

hai , salam perkenalan..join contest yang sama..jemput singgah sini

twentydotnine.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

16 December 2012 at 23:53

semoga maju jaya!^_^

17 December 2012 at 00:07

selamat bersegmen:)

17 December 2012 at 01:31

join...jagan x join...rugi tu...

17 December 2012 at 10:33

Good luck awk..lyeen pun ada join segmen ni,...:D

happy bloggng..

17 December 2012 at 11:08

melawat awak balik , dari sgmen yang sama juga :)

17 December 2012 at 11:08

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

17 December 2012 at 12:23

gud luck....

17 December 2012 at 21:44

terima kasih sebab follow..so i follow u back..dari segmen yang sama http://peluangtercipta.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012.html

17 December 2012 at 22:53

huda datang balas kunjungan dai segmen sama ^_^

singgah laa selalu ke http://hudamj.blogspot.com

19 December 2012 at 14:27

Singgah dr segmen yg sama..

19 December 2012 at 22:04

salam.. ecah datang dari segmen yg sama..done follow juga.. jemput singgah
http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

dan ecah nak jemput korang join segmen pertama ecah juga.. jom share memori 2012 korang.. http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

21 December 2012 at 15:22

Salam. Blogwalking sini dari segmen yang sama.

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

1 January 2013 at 13:02

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

salam kenal ditahun baru dari segmen yg sama ;)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©