Thursday, 13 December 2012

SEGMEN CIKMUN : DOMAIN FREE UNTUK BLOGGERS '

Assalamualaikum

Jom kome2 join segmen by osem n femes blogger nh sape lagi kalau bukan Cik Mun anak Pak Cik Nordin nh. Cik Mun nak bagi domain free..giler la sape xnk benda free kan? Kome msti xtau mende domain free 2 kan? Xpe2 kang kome serach je kat blog sape2 yang url blognyer xd blogspot tapi dyorang gune dot com(eceh2 mentang2 ada org gtau). Dah lama tau iman nak domain 2, kalau beli mahal tau untung2 ada org nak kasi tapi tok 1 years je la. Sape2 nak meh pergi dekat Si Cantik nh. Iman tag smua org  ^_^



klik banner

p/s: iman dlm pembikinan tok en3 sahabat iman yg kwin dlm usia iman. Doakan iman ^_^

13 comments

13 December 2012 at 13:44

ggod luck

13 December 2012 at 21:02

Good luck ^_^

14 December 2012 at 09:56

good luck iman :)

psst~hehe...didiey belum layak lg utk buat header utk org lain..sendiri2 boleh lah..hihi

14 December 2012 at 14:23

assalamualaikum ...gud luck yer...;)

14 December 2012 at 20:06

selamat bersegmen

15 December 2012 at 06:10

gud luck. akak dah ada domain sendiri.

15 December 2012 at 17:50

saya dah joinggg nihh. haahhaha

16 December 2012 at 00:30

salam iman
Selamat bersegmen.tq sudi singgah tempat TA.

16 December 2012 at 00:31

gud luck yer cik tuan blog. hehe

16 December 2012 at 16:08

assalamualaikum .

terima kasih join segmen mun .
segmen mun dah berakhir pada 15/12 .

sila klik sini .
http://www.munviolettaxious.com/2012/12/perhatian-senarai-peserta-segmen-cikmun.html

untuk daftar domain , klik sini .
http://www.coklateyes.my/2012/12/soalan-hantu-cara-dapatkan-hadiah-hebat.html


untuk tukar blogspot ke .my , klik sini .
http://www.coklateyes.my/2012/12/berita-gembira-tutorial-tukar-domain.html

selamat ber - domain :D

17 December 2012 at 00:08

wah....elamat bersegmen:)

17 December 2012 at 12:15

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

19 December 2012 at 14:27

Selamat bersegmen..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©