Wednesday, 19 November 2014

Gadis Perak

Assalamualaikum

Sekadar senyuman hari rabu. Siapa anak negeri Perak macam iman, baca note ni.

8 comments

19 November 2014 at 14:09

Kalau jejaka Perak camne ek sebab husband orang Perak...hihi

19 November 2014 at 21:33

Ohh mcm tu pulak. rase mcm tak selalu ditipu pun. haha

28 November 2014 at 20:04

kalau gadis Melake kak BK? hehe

1 December 2014 at 08:08

semua orang akan baik kalu betul2 beragama

5 January 2015 at 09:33

follow balik http://cikanggur10.blogspot.com/ terima kasih

17 March 2015 at 12:53

Hmm..xbetul tu..hihi

1 April 2015 at 00:41

Assalamualaikum.wr.wb. perkenalkan nama saya ibu niar TKI di kualalumpur, saat menulis ini saya teringat memory masa lalu..saya sangat tergugah hati melihat coretan hati yang bapak tulis. saya jadi teringat tentang masa-masa sulit dulu,karena iktiar dan usaha , seolah2 menjadi dendam bukan lagi motivasi, cuma satu tujuan saya pada saat bagaiman caranya untuk bangkit..singkat kata berbagai macam iktiar dan cara yang saya lalui, mengingat pada saat itu hutang saya 230 JUTA yang tidak sedikit, belum lagi bunga renternir yang bertambah. karena usaha, kesungguhan hati, akhirnya menemukan jalan /solusi . saya percaya ALLAH ITU TIDAK DIAM MAHA PENYAYANG , cobaan itu bukan lah ujian tapi hadiah yang tersilmut untuk kebahagiaan keluaraga ku yang sebenar2nya. Bila butuh angka togel ghaib yg sudah kami buktikan hubungi AKI SUKRO DI,081-242-294-597. ingat kesempat tidak akan datang untuk yang kedua kalinga KETIK >>>>KLIK DISINI<<<< TRIMAKASIH.

8 September 2015 at 01:03

hahaha..betul ke

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©