Monday, 7 May 2012

Segmen : Geng Blogger

Assalamualaikum kome-kome,
Saya macam biasa la menyebokkan diri join segmen blogger yang lain nh
Meh join bloggerAisyah Humaira`





12 comments

12 May 2012 at 10:33

terjah dari segmen yang sama :)

http://lifedearstory.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html

12 May 2012 at 12:53

Datang dari segmen yang sama . Jemput singgah sambil join giveaway saya
http://atirahhayati.blogspot.com/2012/05/segmen-geng-blogger.html

12 May 2012 at 18:35

Arol Mubin datang terjah blog nie! Kita dari Geng Blogger yang same! :)

P/S : Nak tahu tak kenapa ramai panggil Arol Mubin "ATOK"? Jomlah singgah blog Arol! :D

13 May 2012 at 01:29

salam..singgah sini jap..kita sama la geng blogger c(^_^)hihik.jom singgah sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html thanx:)

13 May 2012 at 12:26

terjah balik dari segmen yang sama :)

http://alittlething-calledlove.blogspot.com/2012/05/segmen-geng-blogger.html

13 May 2012 at 16:17

Hai ..ifa singgah cnie dri segmen yg sama..kita dr geng blogger yg sama la..da follow blog nie..follow lah balik klu sudi..ok..salam prkenalan..:)

http://ifahshhily.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html

13 May 2012 at 17:50

singgah dr segmen sama..
follow sini..

damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html

14 May 2012 at 01:24

Singgah dari segmen dan geng blogger yg sama ^^!

http://n-mcd.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html

14 May 2012 at 10:11

salam kenal. dah follow awak.

singgah dari segmen blogger aisyah humaira'.

jemput ke blog saya.

http://mohdnaser.blogspot.com

14 May 2012 at 12:02

salam perkenalan..bw here(^_^)..dtg melawat geng blogger yang sama

14 May 2012 at 13:20

hye saya Am . pemilik blog amercorner.

Saya berumur 18 tahun :D muda lagi kan ahok hok hok . dah nak 19 bulan june ni ..

apapun itulah sikit dr pengenalan saya dengan blog ini..


saya datang dengan dua hajat .
1.saya follow blog ini jika belum
2.saya dari segment yang sama. gang blogger by niera.
3.Saya amat mengharapkan kunjungan balik dari tuan punya blogger.

http://amercorner.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger-by-aisyah-humaira.html?showComment=1336967709831#c7942352362741689532

14 May 2012 at 14:04

assalamualaikum wbt kak :) lama saya xberkunjung ke sini.. akak apa khabar? (^_^)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©