Monday, 14 May 2012

Segmen: Blogwalking Sampai Lebam


Assalamualaikum kome-kome yang ensem dan cun 2,

Iyer..kamulah sape lagi (^_^)

Sahabat saya nh yang cun nh bernama LindaZehan telah mentag kan saya dalam segmen seoarng isteri yang hyperactiv Norumara

By d way credit 2 LZ tag saya

Saya nak hari ni nak promote umah usang yang penuh dengan sawang

Saya dengan rasminyer akan menyebokkan diri di Segmen : Blogwalking sampai lebam



Ada soalan so kena jawab..." Kenapa org laen kena blogwalking blog korang " ayat copy dri Lindazehan

  1. sebab blog saya comey & lazat seperti strawberi bersalut coklat dimakan d Cameron Highlands.
  2. sebab kaki jejalan suke dtg ke blog saya so saya suke buat kopi kt umah dyorg
  3. sebab ag...sebab saya suke share ilmu yang cetek bersama-sama shbt sambil 2 buley improve diri saya untuk berdakwah menggunakan blog nh....amin
  4. sebab ag...ermmm...sebab saya cantik kot hehehe..
submit to Norumara

Saya nak tagg



Sesiapa nak join segmen nh KLIK SINI


17 comments

14 May 2012 at 12:33

thanx sudi tag saya. hehehe.

14 May 2012 at 12:44

sy x de pun hehehe

14 May 2012 at 17:15

salam ! anda di tag di sini ! jemput join ! http://aunisyifaa.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-hot-by-chegu-along.html

14 May 2012 at 22:00

salam... terima kasih sudi join segmen sy..dah follow awk blk..senarai peserta telah diupdate..good luck dan selmt berblogwalking smpai lebam! :)

16 May 2012 at 15:44

Blogwalking...!!

Dari segmen yg sama.. :)

Nur followw..!

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

17 May 2012 at 00:36

selamat bersegmen;)

17 May 2012 at 00:40

Datang Blogwalking Sampai Lebam..
http://kumahuitu.blogspot.com

NNT TAG BONDE PULA YEA...JOIN SEGMEN BLOGGER TQ

17 May 2012 at 00:40

Datang Blogwalking Sampai Lebam..
http://kumahuitu.blogspot.com

NNT TAG BONDE PULA YEA...JOIN SEGMEN BLOGGER TQ

17 May 2012 at 13:18

BW sampai lebam di sini :D
jom BW ke blog sy pulak :)

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam_11.html

17 May 2012 at 23:11

singgah dari segmen sama. bukan setakat BW je,saya follow terus sini.hehehe..salam perkenalan

http://noruazuran.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

p/s : teluk intan?kampung saya kat teluk intan gak.taman intan mas.hehe

18 May 2012 at 01:04

Salam singgah dari segmen yg sama..da lm follow cnie..terjah cnie..jum terjah n bw ke blog ifa sampi lebam..jgn lupa tglkan link..hehe..=D

http://ifahshhily.blogspot.com/2012/05/segmenblogwalking-sampai-lebam.html

18 May 2012 at 09:37

salam persahabatan di dunia blogging .follow sini

fly sini dari

http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

singgah balik ye ^___^

28 May 2012 at 11:35

dtg BW dr segmen yg sama. follow sini. 170. good luck eh. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

28 May 2012 at 19:32

Assalamualaikum kepada rakan2 yang dikasihi sekalian...

Kontrak Bloglist anda bersama http://farizreza.com
akan tamat pada hujung bulan ini dan segala kekurangan dari segi blog preview yg tak dapat dipaparkan selama 24 jam dan sebagainya harap dapat dimaafkan dan terima kasih kerana menyertai segmen bloglist FR hari itu dan terus membara di dunia blogger (^_^)

31 May 2012 at 17:23

follow sini :)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

11 June 2012 at 11:36

salam Nurul
akak suka background blog Nurul.
he he tajuk segmen yang sempoi dan sbb yng comei sekali...:)

11 June 2012 at 11:36

salam Nurul
akak suka background blog Nurul.
he he tajuk segmen yang sempoi dan sbb yng comei sekali...:)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©