Tuesday, 14 October 2014

Air Selasih Pandan... Ngilunya

Assalamualaikum

Lama tak update? Biasalah bila sifat suka menunda kan? Iman sebenarnya banyak nak citer tapi tunggu sifat R mai la yer. Ahad lepas iman pergi Ikea Damansara. Batak so first time pergi meme dah ada niat nak tangkap beberapa barang. Sebelum pergi, iman akan check price list dekat Ikea dulu. Cari apa nak, then dekat sana carik lah benda tu. Boleh bajet konon nya. Tapi disebab iman first time, dengan tak sengaja terambil barang-barang lain plak. Huhuhu... puas hati.

Bila dah penat window shopping, cari tempat solat maghrib then pergi makan. Iman makan dekat tesco sebelah dengan The Curve je. Sodap jugak la, singgah dekat Jambori. Tertarik dengan air ni terus oder. Iman oder sebab ada selasih. Dengar-dengar selasih ni boleh sejukkan badan. Iman pon try apa lah ghupe rasanya kan? Plus plak dengan pandan... erkkk???? Bila dah mai, try sedut selasih & gigit. 

Uuuiii...arrghhh... ngilunya. Tetibe gigi geraham belakang jadi sakit. Pe hal plak ni. Padahal iman meme tak boleh makan selasih. Hari tu ngada2 nak try sebab nak cooling down temperature bdn ni. By d way, air nya sedap banget. Cuma yang spoil iman, selasih je la. Ingat pandan terasa sangat, tpi more kepada lime la. Eh try la tau siapa yang nak try. Tak rugi pon sebab sedap. Harga yang iman dapat RM6.90 before GST next year.

Air Selasih Pandan

5 comments

15 October 2014 at 09:14

wahhh nampak sedap.agak2 boleh buat sendiri x? hehehe.

15 October 2014 at 22:57

ni air telor katak ni. hahaha.

17 October 2014 at 23:56

klu camtu , selasihnya jgn digigit , telan jak terus ...

18 October 2014 at 07:54

nampak cam sedap je nih.. hehe

9 November 2014 at 11:54

Nampak sedap! :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©