Thursday, 21 August 2014

The Mines | Bagi Ikan Makan

Assalamualaikum

Ini cerita lepas, zaman raya baru-baru ni. Iman dah janji dengan si gemuk nk bawak tengok ikan sambil bagi makan dekat The Mines. Dari umah kami bawa biskut yang dah tak nak makan. Hancur kan dengan kasar, tak adalah halus sangat. Nanti ikan tak nak makan. Perjalan kami dari bangi mengambil masa lebih kurang 20minit sebab dekat je. Dari bangi, iman ikut jalan sg besi lama. Jumpa ktm serdang sebelah kiri, ikut signboard ke The Mines Resort ke bawah, nanti u turn je.

Kebetulan time tu iman g waktu weekend so parking fees RM3 per hour, berbanding weekdays RM1 per hour. Of cz iman guna kad tng senang & jimat masa. Dekat pintu masuk ada board guide level mana kita nak g. Ikan tu level bawah sekali. Iman ikut eskulater je. Gemok dah tak sabar nak tengok ikan besar. Sampai je kat sana, terus berdiri betul2 depan ikab. Hamekaw nak sngat kan. Mula la sesi give feeds ikan.

3 comments

21 August 2014 at 12:05

lama jugak akak tak merayap ke The Mines ni...ihikss...

21 August 2014 at 13:09

Berselera ikan tu makan..

23 August 2014 at 11:43

bukan main muncung ikan tu. hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©