Saturday, 9 August 2014

Cooking Academy Games Bikin Gua Lentur

Assalamualaikum

Bila kita stress macam-macam nak buat. Sampai buat kerja diluar kuasa kita. Bila stress nak buat kerja normal dah tak boleh. Mesti tak jadi je, very bad attitude. Hari ni macam biasa akan memenuhi open house from my kazen dekat kuarters KWSP Esset Sg Tangkas then petang sambung balik masuk kerja. Sambil-sambil menunggu waktu, try game favourite iman.. Cooking Academy Games. Iman suka online games je. Dalam note kecik sangat, then lembap ( ukur baju dekat badan sendiri). Try la.. syiok sebab ingredients dia boleh kita aplikasi hahaha.. actually iman suke tengok yang berkaitan dengan makanan tak kisah samada games, pameran & smua yang berkaitan.

U Juz make me melting ^_^

4 comments

9 August 2014 at 20:44

Tiey pum main jugak games ni. Mmg stress kalau nak complete kan level dia tuu. Aiyoo

Jemput singgah My recent post : Buat Ic Baru!

12 August 2014 at 14:37

suka main game masak-masak. ehhe

15 August 2014 at 13:07

Salam, jom join GA di bawah. Seriously, hadiah dia semua best2.

http://cahayaketinggiankehalusan.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html

15 August 2014 at 21:04

Hai,,, singgah sini...
macam best je boleh try ni nanti...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©