Tuesday, 8 September 2015

Ber ' cup' Jumbo Green Tea

Assalamualaikum

Sekarang viral air cup jumbo besaq kan? Yong meme tak lepaskan peluang la sebab dah kepingen banget sampai tak tahu nak cakap. Akhirnya, semalam berbuka la dengan Green Tea Cup Jumbo ni walau kena tunggu lama sikit. Person yang buat air tu, joging kejap.Boleh tahan manis orang nyer. Sebenarnya yong nak cari tempat lain, tpi sebab craving sangat terjumpa fb akak ini kat group. Sekali selidik akk ini rupanya adik beradik dengan anis moist chocolate. Sape pernah g petronas sokmo nama Anis Moist Coklat dekat kaunter? Haaa... owner tu adik beradik dengan akk ni. Nama akk ni Kak Sophia Munirah.

Kak Sophia la bagi direction nak g kedai dia kat Bangi Sentral Seksyen 9 tempat dia jual cup jumbo sebab kat situ dah banyak kedai kan. So landmark nyer sebelah butik Siti Khadijah dekat area corner sebaris dengan Codcollections. Nama kedai Hanna Petals. Kedai ni share 3 busnies iaitu jual fresh flower, cake yang sweet bite and cafe untuk air tu. Ala tapi sekarang ni mana-mana boleh dapat dah cup jumbo ni. Try la, ak menyesal tau. 

Green Tea RM5.50

2 comments

9 September 2015 at 12:47

nnt kalau dtg bangi ke kl ke,bole cuba nih..hooohooo :)

10 September 2015 at 12:11

La ye ke tengah viral benda ni Iman.... Yg okje tau Kit Kat Green Tea adalah hihi

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©